Sandwichpapir med logo tryk

Få tryk på dit sandwichpapir og vis det allerede frem om 4 uger eller under.


Sandwichpapir med logo tryk

Få tryk på dit sandwichpapir og vis det allerede frem om 4 uger eller under..


gratis-fragt

Gratis levering eller ekspres

Vores standardleveringstid er 4 uger, men har du ekstra travlt kan vi også levere med ekspres.

Oplag fra 1.000 stk.

Vores oplag starter ved 1.000 stk., men hvis du ønsker vores bestseller af sandwichpapir har vi et minimumsoplag på 30.000 stk.

Gennemsigtige priser

Når du får et tilbud fra ToGoTryk, er prisen lige til og uden skjulte gebyrer, afgifter eller leveringsomkostninger.
deisgn-hjaelp

Nem proces!

Vores design eksperter hjælper gerne med designet eller rådgivning, hvis du selv ønsker at lave dit design. Vores sandwichpapir indeholder ingen flourstoffer.Sandwich papir med dit helt eget udtryk


Ingen designbegrænsninger

Om du skal indpakke en to go sandwich, dine pomfritter skal se ekstra præsentable ud eller hvis du bare vil have et nyt underlag til din restaurantserveringer så er mulighederne med sandwichpapiret med tryk næsten uendeligt. Sandwichpapiret er en fantastisk måde at få hele stedet mere professionelt ud, og madvarende endnu mere indbydende. Gør dig selv den tjeneste og sørg for at dine kunder og så husker dig når de har forladt din forretning, og ved at lækre burger kommer fra dig og ingen anden. Sandwichpapir med logo er ikke en ekstra udgift, men en investering i at få flere kunder.

Vi gør det nemmere for dig og svære for dine konkurrenter
Vi starter fra 1.000 stk. og kan skære papiret i praktisk talt alle størrelser under 500 x 335 mm. Vi kan trykke både med enkelt farver eller fuldfarvetryk og det hele er naturligvis 100 % fødevaregodkendt og tilmed også bionedbrydeligt. Vi benytter ikke flourstoffer i vores sandwichpapir, og de kan både fås med coating og uden coating. Derudover så hjælper vores designer gerne dig med at skabe et moderne design, hvis du ikke selv har adgang til en designer.


Send en forespørgsel, så vender vi tilbage før du ved af det.
sandwichpapir med tryk sandwichpapir med tryk til bagel sandwichpapir med tryk til pommes frites sandwichpapir med tryk til vaffelis

Sandwichpapir med logo
- kort fortalt -

Stor designfrihed på dit sandwich papir

Sandwichpapiret kan trykkes med op til 100 % trykdækning og i lige fra en farve til fyldfarvetryk (CMYK). Der er dermed ingen kreative begrænsninger når du skal præsentere dit navn og udtryk grafisk. Heller ikke dine egne talenter i grafikprogrammer - vi hjælper gerne uden ekstra omkostninger med opsætning af design og designforslag. Det sikrer, at dit sandwichpapir bliver lige præcis, som du ønsker det!

Hos ToGoTryk er pris en mærkesag

Vi producere ikke selv men arbejder istedet med et netværk af Europæiske producenter, det gør samtidig at vi hele tiden har styr på hvor det bedst, hurtigst og ikke mindst billigst at få tryk på dit sandwichpapir. Vi samarbejder derfor med to forskellige producenter af sandwichpapir, hvor den ene tilbyder lav minimumsmængde og den anden tilbyder den bedste pris der findes på markedet.

Hurtig og tilgængelig kundeservice

Du kan kontakte os alle dage mellem 8-17 på telefonen. Vores mail: hej@togotryk.dk er naturligvis også altid åben , og vi besvarer altid henvendelser inden for 12 timer. I løbet af processen sørger vi for at koble en fast rådgiver på, som guider dig gennem hele processen. Det gør, at du altid har en person som forstår netop dit behov, og som kan hjælpe dig med at omsætte det til det perfekte sandwichpapir for dig.

Alt det praktiske er klaret på forhånd

Vi klarer alt det praktisk, så I ikke skal bøvle med det. Vi arbejder kun sammen med Europæiske producenter som har nogle af verdens højeste fødevarekrav at leve op til. Vores sandwichpapir indeholder ingen flourstoffer. Vi står naturligvis også for betale de afgifter og skatter som der er pålagt en del engangsemballage her i Danmark. Så med et logo, en leveringsadresse og et antal er du allerede 90 % af vejen til at stå med dit helt eget sandwich papir i hånden.

Et lille udpluk af vores
seneste kunder

  • konica minolta logo
  • Weber logo
  • Coop logo
  • metropol logo
  • carsoe logo
  • accura logo
  • Brandheroes Logo

Fuld design frihed
på dit sandwichpapir!