Sandwichpapir med logo tryk

Få tryk på dit sandwichpapir og vis det allerede frem om 3 uger eller under.


Sandwichpapir med logo tryk

Få tryk på dit sandwichpapir og vis det allerede frem om 3 uger eller under..


gratis-fragt

Gratis levering eller ekspres

Vores standardleveringstid er 3 uger, men har du ekstra travlt kan vi også levere med ekspres.

Oplag fra 1.000 stk.

Vores oplag starter ved 1.000 stk.

Gennemsigtige priser

Når du får et tilbud fra ToGoTryk, er prisen lige til og uden skjulte gebyrer, afgifter eller leveringsomkostninger.
deisgn-hjaelp

Nem proces!

Vi hjælper også gerne til med gratis designhjælp.Sandwich papir med dit helt eget udtryk


Om du skal indpakke en to go sandwich, dine pomfritter skal se ekstra præsentable ud eller hvis du bare vil have et nyt underlag til din restaurantserveringer så er mulighederne med sandwichpapiret med tryk næsten uendeligt. Sandwich papiret er en fantastisk måde at få hele stedet mere professionelt ud, og madvarende endnu mere indbydende. Vi starter fra 1.000 stk. og kan skære papiret i praktisk talt alle størrelser under 500 x 335 mm. Vi kan trykke både med enkelt farver eller fuldfarvetryk og det hele er naturligvis 100 % fødevaregodkendt og tilmed også bionedbrydeligt.


Send en forespørgsel, så vender vi tilbage før du ved af det.
sandwichpapir med tryk sandwichpapir med tryk til bruger sandwichpapir med tryk til pommes frites sandwichpapir med tryk til vaffelis

Sandwichpapir med logo
- kort fortalt -

Stor designfrihed på dit sandwich papir

Sandwichpapiret kan trykkes med op til 100 % trykdækning og i lige fra en farve til fyldfarvetryk (CMYK). Der er dermed ingen kreative begrænsninger når du skal præsentere dit navn og udtryk grafisk. Heller ikke dine egne talenter i grafikprogrammer - vi hjælper gerne uden ekstra omkostninger med opsætning af design og designforslag. Det sikrer, at dit sandwichpapir bliver lige præcis, som du ønsker det!

Hos ToGoTryk er pris en mærkesag

Vi producere ikke selv men arbejder istedet med et netværk af Europæiske producenter, det gør samtidig at vi hele tiden har styr på hvor det bedst, hurtigst og ikke mindst billigst at få tryk på dit sandwichpapir. Vi deltager løbende i emballage messer rundt omkring i Europa for at være helt på dupperne, og løbende kunne udfordre vores producenter.

Hurtig og tilgængelig kundeservice

Du kan kontakte os alle dage mellem 8-22 på telefonen. Vores mail: hej@togotryk.dk er naturligvis også altid åben , og vi besvarer altid henvendelser inden for 12 timer. I løbet af processen sørger vi for at koble en fast rådgiver på, som guider dig gennem hele processen. Det gør, at du altid har en person som forstår netop dit behov, og som kan hjælpe dig med at omsætte det til det perfekte sandwichpapir for dig.

Alt det praktiske er klaret på forhånd

Vi klarer alt det praktisk, så I ikke skal bøvle med det. Vi arbejder kun sammen med Europæiske producenter som har nogle af verdens højeste fødevarekrav at leve op til. Vi står naturligvis også for betale de afgifter og skatter som der er pålagt en del engangsemballage her i Danmark. Så med et logo, en leveringsadresse og et antal er du allerede 90 % af vejen til at stå med dit helt eget sandwich papir i hånden.

Et lille udpluk af vores
seneste kunder

  • konica minolta logo
  • Weber logo
  • Coop logo
  • metropol logo
  • carsoe logo
  • accura logo
  • Brandheroes Logo

Fuld design frihed
på dit sandwichpapir!