Isbægre med logo tryk

Få fuldfarvetryk på dine isbægre.
- Du kan bruge hele overfladen.


Isbægre med logo tryk

Få fuldfarvetryk på dine isbægre.
- Du kan bruge hele overfladen..


Små oplag!

Du kan få dit eget tryk på helt ned til én enkelt kasse med isbægre. Kasserne har mellem 1.000 og 1.800 stk.

Gennemsigtige priser

Når du får et tilbud fra ToGoTryk, er prisen lige til og uden skjulte gebyrer, afgifter eller leveringsomkostninger.

Gratis levering

Vi producerer i Europa og kan derfor tilbyde en gratis standardleveringstid på under 8 uger. Har du travlt, kan vi ofte gøre det hurtigere.

Gratis designhjælp

Isbægre med eget tryk behøver ikke at være svært. Vi klarer designopsætningen helt uden beregning.
Læsø is isbægre med tryk NiceCream isbægre med låg

Danmarks bedste isbægre med tryk


Vi har fjernet alle begrænsninger
Hos ToGoTryk får du: fuldfarvetryk, tryk på hele overfladen, gratis designhjælp og så leverer vi gratis på under 8 uger.
Det giver jer muligheden for at få jeres logo, budskab eller design på jeres bægre. Markedsføring på engangsemballage giver rigtigt god mening. Her har du allerede en udgift til emballagen, så du betaler allerede over halvdelen af reklameudgiften i dag bare uden nogen eksponering. Du kan derfor ligeså godt benytte den store trykoverflade til at komme ud med jeres navn. Så lige meget om det for dig er et is-,frugt-,chokolade-,salat- eller yogurtbægre med tryk, er det en super omkostningseffektiv måde at skabe opmærksomhed om dit sted. Det er ren win-win .

Med eller uden låg?
Vores isbægre kan både fås med eller uden låg - Du kan vælge mellem 5 forskellige størrelser af isbægre uden låg, som bliver brugt af isboder til at sælge is on-the-go. Vi har også isbægre med låg i 2 størrelser; 300 og 480 ml, som bliver brugt til at sælge is i supermarkeder. Den store størrelse er faktisk præcis den samme som man køber Ben&Jerry's i. Så om du sælger din is direkte i din bod eller i supermarkedet, så kan vi hjælpe dig med at få tryk på.

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage før du ved af det.

Hvorfor vælge vores isbægre
med logo tryk?

Isbægre med tryk i alle regnbuens farver

Med isbægrets brede kant, får du rig mulighed for at have dit budskab på dit bægre. Vi arbejder kun med CMYK farver, og du kan derfor få alle de farve du ønsker og stadig få et utroligt skarpt kvalitetstryk. Alle vores farver er naturligvis smags- og duftsløs og samtidig godkendt til at komme i forbindelse med fødevarer.

Gratis levering og små oplag

Hos ToGoTryk arbejder vi sammen med europæiske producenter. Det sikrer dig en hurtig leveringstid på under 8 uger og med oplag helt nede fra 1.000 stk. Da alle vores isbægre med logo tryk bliver produceret i Europa, betyder det også at der bliver udledt mindre CO2 på transporten. Europæisk produktion er dermed både godt for jer og for miljøet.

Bægre til meget mere end bare is.

Hos ToGoTryk har vi bægre størrelserne; 100, 150, 200, 300 og 400 ml uden låg og med låg; 300 og 480 ml. Det giver jer muligheden for at få lige præcis den størrelse, som I er interesseret i. Så om du skal bruge dem til salater, frozen yogurt, snacks, supper eller bare til is, så har vi en størrelse, der passer formålet. Isbægrene med låg kan bruges til at fryse ned, uden at kvaliteten af bægrene bliver lavere. Søger du noget helt specielt, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive.

Hurtig og tilgængelig kundeservice

Du kan kontakte os alle dage mellem 8-17 på telefonen. Du kan altid sende en mail, og vi svarer altid inden 10 timer. I løbet af processen, sørger vi for at koble en fast rådgiver på, som guider dig gennem hele processen. Det gør, at du altid har en person som forstår netop dit behov og kan hjælpe dig med at omsætte din idé og produkt til det perfekte isbægre med logo.

Et lille udpluk af vores
seneste kunder

  • konica minolta logo
  • Weber logo
  • Coop logo
  • metropol logo
  • carsoe logo
  • accura logo
  • Brandheroes Logo

Få dit budskab i hænderne
på dine kunder!