Popcornbægre med logo tryk.

Perfekt til messer, biografer og hyggelige interne arrangementer.


Popcornbægre med logo tryk.

Perfekt til messer, biografer og hyggelige interne arrangementer.


Oplag fra 500 stk

Få oplag i alle mængder og helt ned til 500 stk

Gratis levering!

Gratis og hurtig levering! 5 uger som standardleveringstid

Gennemsigtige priser

Når du får et tilbud fra ToGoTryk, er prisen lige til og uden skjulte gebyrer, afgifter eller leveringsomkostninger.

Nem proces!

Vi hjælper også gerne til med gratis designhjælp.


Popcornbægre bliver aldrig det samme igen


Fuldfarvetryk, tryk på hele overfladen, designhjælp, og så leverer vi på under 5 uger. Hos ToGoTryk tilbyder vi et stort udvalg af størrelser som passer, om det er til biografen eller mindre størrelser, hvis du skal dele snacks ud på en messe. Den trykmetode som bliver brugt til vores popkornbægre med tryk er offset-tryk og med CMYK-farver. Dette giver jer mulighed for at få nærmest alle tænkelige farvekombinationer.
Alle vores popcornbægre med logo er lavet i kvalitetsmateriale, så fedtet ikke løber ud af bunden, når den bliver brugt.

Da popcornbægre ofte er en smule dyre end vores andre produkter skyldes dette, at de skal foldes fire gange. Vi har derfor oplevet at flere kunder vælger at benytte sig af papkrus med logo tryk frem for popkornbægre med logo, da de også kan fås i mindre størrelser, men stadig kan have et stort indholde, og de koster samtid en del mindre. Synes du papkopperne bliver for tynde og lange, så passer vores isbægre med logo nok bedre til dig.


Send en forespørgsel, så vender vi tilbage før du ved af det.

Fordelene ved vores popcornbægre
med logo tryk

Popcornbægre med tryk i alle regnbuens farver

Hos ToGoTryk tæller vi ikke farver på vores popcornbægre med tryk. Så om du vil have én eller 10 farver på dit popcornbægre, får du stadig kvalitetstryk. Det skyldes, at vi kun samarbejder med producenter, som benytter sig af CMYK-farver. Alle vores farver er naturligvis også smags- og duftløs og godkendt til brug i nærheden af fødevarer.

Kun Europæiske producenter

Hos ToGoTryk har vi valgt at samarbejde tæt med flere producenter i Europa for at sikre dig skarpe priser, hurtig og gratis levering og mulighed for små oplag. Brugen af producenter i Europa sikrer en høj kvalitet af popcornbægrene med tryk. Da alle vores popcornbægre med logo bliver produceret i Europa, betyder det også, at der bliver udledt mindre CO2 på transporten. Det er både godt for jer og miljøet.

Alt det praktiske er klaret på forhånd

Vi klarer alt det administrative, så I ikke skal bøvle med det. Derfor er alle vores produkter godkendt af Fødevarestyrelsen, så de kan bruges i direkte kontakt med fødevare. Vi sørger samtidig for at betale de afgifter og skatter, som er pålagt brugen af popcornbægre i Danmark.

Hurtig og tilgængelig kundeservice

Du kan kontakte os alle dage mellem 8-17 på telefonen. Du kan altid sende en mail, og vi vil svare indenfor 24 timer efter. I løbet af processen sørger vi for at koble en fast rådgiver på, som guider dig gennem hele processen. Det gør, at du altid har en person som forstår netop dit behov og kan hjælpe dig med at omsætte det til det perfekte popcornbæger.

Et lille udpluk af vores
seneste kunder

  • konica minolta logo
  • Weber logo
  • Coop logo
  • metropol logo
  • carsoe logo
  • accura logo
  • Brandheroes Logo

Fuld design frihed
på dine popcornbægre!