Brødposer med logo tryk.

Få dit logo på dine brødposer og bestil dem allerede i dag.


Brødposer med logo tryk.

Få dit logo på dine brødposer og bestil dem allerede i dag.


Vælg mellem 5 størrelser

Stort udvalg af brødposer i 5 størrelser: Vi har den lille til snacks og den helt store som kan holde flere franskbrød.

DK's skarpeste priser på brødposer

Vores brødposer kan købes fra 10.000 stk., men vi garantere at du ikke får en bedre pris andre steder. Vi kan levere brødposerne på 4-6 uger.

Gennemsigtige priser

Når du får et tilbud fra ToGoTryk, er prisen lige til og uden skjulte gebyrer, afgifter eller leveringsomkostninger. Vi tilbyder også prisgaranti på vores brødposer.

Nem proces!

Vores design eksperter hjælper med at lave det perfekte til design til dig, helt gratis. Vi har også en skabelon som du kan lave designet i, hvis du hellere ønsker dette.Brødposer med det udtryk du ønsker.


Få tryk på og spar reklameudgiften væk

Hos ToGoTryk har vi altid stort fokus på, at I kan få det brand I ønsker. Vi har derfor et stort udvalg af brødposer med jeres tryk, så de passer til alle slags bageri produkter du sælger. De er selvfølgelig fødevare godkendte, og blækket er også fødevare godkendt. Lad brødposer med tryk gør det hårde arbejde for jer, og lad kunderne husker jer når de har prøvet jeres fantastiske produkt. Så spar reklameudgiften og lad jeres produkter tale for sig selv.


Vi har fjernet alle begrænsninger

Vi trykker vores brødposer med Pantone farver, så du kan få lige farve du ønsker - Og du har mulighed for at få lavet et design i op til 4 forskellige farver. Ikke nok med at du kan tilpasse designet lige som du ønsker, så har vi også mulighed for at trykke på hele overfladen af brødposer uden det koster en krone ekstra. Så gør dig selv og din forretning den tjeneste at få brødposer med dit tryk.

Send en forespørgsel, så vender vi tilbage før du ved af det.

Fordelene ved vores brødposer
med logo tryk.

Stor designfrihed på dine papir brødposer

Ved brugen af papir brødposer med tryk, er det muligt at få tryk på hele overflade af posen, det inkludere altså både bunden og begge sider. Vores brødposer trykkes med Pantone farver, og vi kan trykke dem med op til 4 Pantone farver. Prisen afhænger dog af hvor mange farver du ønsker i deignet. Den store valgmulighed i antal af farver i designet sikrer, at din brødpose bliver lige præcis, som du ønsker den!

Hos ToGoTryk er pris en mærkesag

Ved vores papirs brødposer er vores standardleveringstid på 4-6 uger, og vores standards mængde er 10.000 stk. En sådan minimumsmængde kan virke som en del, men tilgengæld så gør prisen hurtigt op for det. Da vi har klart markedets skarpeste priser på brødposer med tryk. Det betyder i de fleste tilfælde at det er lige så billigt at købe 10.000 stk. med dit tryk, som det koster at købe dem uden tryk.

Hurtig og tilgængelig kundeservice

Du kan kontakte os alle dage mellem 8-17 på telefonen. Du kan altid sende en mail, og vi vil svare indenfor 24 timer efter. I løbet af processen sørger vi for at koble en fast rådgiver på, som guider dig gennem hele processen. Det gør, at du altid har en person som forstår netop dit behov, og som kan hjælpe dig med at omsætte det til den perfekte brødpose.

Alt det praktiske er klaret på forhånd

Vi klarer alt det administrative, så I ikke skal bøvle med det. Derfor er alle vores produkter godkendt af Fødevarestyrelsen, så de kan bruges i direkte kontakt med fødevare. Vi sørger samtidig for at betale de afgifter og skatter, som der er pålagt brugen af engangsemballage i Danmark.

Et lille udpluk af vores
seneste kunder.

  • konica minolta logo
  • Weber logo
  • Coop logo
  • metropol logo
  • carsoe logo
  • accura logo
  • Brandheroes Logo

Fuld design frihed
på dine brødposer!