Brødposer med logo tryk.

Få dit logo på dine brødposer og bestil dem allerede i dag.


Brødposer med logo tryk.

Få dit logo på dine brødposer og bestil dem allerede i dag.


To slags

To forskellige slags i flere forskellige størrelser.

Til alle formål

Brødposer der er perfekte til alle former for brød.

Gennemsigtige priser

Når du får et tilbud fra ToGoTryk, er prisen lige til og uden skjulte gebyrer, afgifter eller leveringsomkostninger.

Nem proces!

Vi hjælper også gerne til med gratis designhjælp.Brødposer med udtrykket du ønsker.


Hos ToGoTryk har vi altid stort fokus på, at I kan få det brand I ønsker. Derfor gør vi meget ud af at have mange forskellige størrelser, typer og trykmetoder til vores brødposer. Det gør, at I kan tilpasse det lige præcis til jeres ønske. Gør brødposer med tryk til en del af jeres markedsføring.Når du alligevel skal have logo på dine brødposer, så du kan vise dit brand frem hele tiden, så må du ej forglemme at papirsposer med logo er det perfekt supplement til at få dit til fremstå endnu skarpere.
Send en forespørgsel, så vender vi tilbage før du ved af det.

Fordelene ved vores brødposer
med logo tryk.

Stor designfrihed på dine papir brødposer

Ved brugen af papir brødposer med tryk, er det muligt at få tryk på hele posen. Brødposer med tryk kan også fås med en gennemsigtig side, så det er muligt at se indholdet. Derudover trykkes papirsposerne i fuld farvetryk (CMYK) det betyder, at du selv kan vælge farvekombinationerne, du ønsker uden at betale ekstra. Det sikrer, at din brødpose bliver lige præcis, som du ønsker den!

Hos ToGoTryk er pris en mærkesag

Ved vores papirs brødposer er vores standardleveringstid på 8 uger, og vores standards mængde er 25.000 stk. Det er dog muligt at få mindre mængder og kortere leveringstid. Standard mængdens skyldes, at det hos ToGoTryk er en mærkesag at finde de skarpeste priser på markedet. Vi forsøger at finde det med de tilhørende mindste mængder, men på nogle varer hænger mængder og pris uløseligt sammen.

Hurtig og tilgængelig kundeservice

Du kan kontakte os alle dage mellem 8-22 på telefonen. Du kan altid sende en mail, og vi vil svare indenfor 24 timer efter. I løbet af processen sørger vi for at koble en fast rådgiver på, som guider dig gennem hele processen. Det gør, at du altid har en person som forstår netop dit behov, og som kan hjælpe dig med at omsætte det til den perfekte brødpose.

Alt det praktiske er klaret på forhånd

Vi klarer alt det administrative, så I ikke skal bøvle med det. Derfor er alle vores produkter godkendt af Fødevarestyrelsen, så de kan bruges i direkte kontakt med fødevare. Vi sørger samtidig for at betale de afgifter og skatter, som der er pålagt brugen af engangsemballage i Danmark.

Et lille udpluk af vores
seneste kunder.

  • konica minolta logo
  • Weber logo
  • Coop logo
  • metropol logo
  • carsoe logo
  • accura logo
  • Brandheroes Logo

Fuld design frihed
på dine brødposer!